torstai 10. huhtikuuta 2008

10.4.2008 PPL-lennot

Tyhjää, tyhjää :P Tällä viikolla on tullut lennetyksi ainoastaan yksi simulaattorilento, eikä muuta. Ihanaakin ihanampi sää pilasi taas suuret suunnitelmat, joiden mukaan olisin jo lentänyt lähes kaikki matkalennot, jotka tulee lentää opettajan kanssa.

Matkalentojen jälkeen lennetään VTL2 eli yksinmatkalento tarkkari. Tämän kun läpäisee niin voi alkaa tahkoamaan matakaPIC-lentoja, joista olisi tarkoitus kerätä tiimaa sellaiset 36h. N. puolella kurssista on VTL2 lennettynä ja läpäistynä, joten he ovat jo aloittaneet tiiman keruun. Turhauttaa taas jälleen tämä odottelu mutta ei voi mitään muutakaan

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Eli jos ei pääse lentämään, niin tietääkö se kuppilatiiman keräämistä vai onko tilalle keksitty teoriaa?

Miten paljon noissa aikatauluissa on kelivaraa?

Kiitos hyvästä blogista!

Henri Karlsson kirjoitti...

Terve, kiva että kelpaa :)

Tällä hetkellä sään oikuttelu aiheuttaa sen, että jäädän joko kyttäämään kelin paranemista tai mennään kotiin tai kahville, ihan kuinka haluaa. Teoriaa ei ole ollut moneen kuukauteen, kaipa sekin alkaa taas tuossa vuoden myöhemmällä puoliskolla.

Aikataulut riippuvat täysin lentäjämäärästä eli joskus kone voi olla varattuna koko päivän (esim. 07:00-20:00) ja joskus taas yhden tunnin eli kelivaraa ei aina ole.

Anonyymi kirjoitti...

Paree tottua vaan, PIC vaiheen jälkeen alkaakin sitten opettajien odottelu... :D (lentopuolella meinaan)