keskiviikko 19. marraskuuta 2008

19.11.2008

Tänään se sitten tuli, nimittäin kirje, jossa kerrottiin perämieskurssille hyväksymisestä lääkärintarkastusta vastaan :D

Koulutuskin etenee SPIC-lentoja lennellessä ja teoria-aineiden lukumäärän ollessa kolme. Eli aivan loppusuora siintää luokassa istumiselle. Toki Ilmailuhallinnon kokeet ovat vielä edessä, mutta eiköhän nekin siltä saada pois alta sujuvasti, ainakin toivottavasti. Perinteinen, vuodenaikaan kuuluva paskakeli on jo alkanut, mikä rajoittaa hieman lentämistä.

Tänään lennettiin vajaamittarilentoa ensin kenohorisontti peitettynä ja sen jälkeen myös suuntahyrrä. Olosuhteet olivat hieman pomppuiset ja melko haastavaa olikin pitää pulkka pystyssä kaarto -ja luisumittarin avulla ja vielä kaarrella.

7 kommenttia:

Lassi kirjoitti...

Hemmetinmoiset onnittelut! Mahtaa tuntua hienolta.. :) Ei aikaakaan kun kierrät jo platalla tarkastamassa konetta (ja minä katselen kateellisena kuormatessani sitä..)! ;)

nimim. ppl(a)-teoriat menossa, lentosuunnistus..

Henri Karlsson kirjoitti...

Kiitos vain, tosin siihen tilanteeseen voi mennä vielä tovi :)

Anonyymi kirjoitti...

Onnittelut! Onko tuo muuten ihan yleistä, että vielä koulun penkillä ollessa on mahdollista hakea perämieskurssille? Kuinka tuon kurssin aloitus ajoittuu sinun kohdallasi, alkaako se heti Patrian koulun jälkeen, vai joudutko odottamaan jonkin aikaa?

Henri Karlsson kirjoitti...

Ei oikeastaan yleensä voi kun suurin osa yhtiöistä vaatii että on kurssit käytynä ennen hakemista, sattui vaan tällainen tilaisuus että pystyi hakemaan.
Kurssin ajankohdasta ei ole mitään tietoa, varmaan joskus ens vuoden syksyllä tai sinne päin

Anonyymi kirjoitti...

No niin onneksi olkoon Henri! Ei menneet preppaamiset tehosekoittimen ohjaamossa turhaan... Mutta suosittelen harjoittamaan tiettyä pidättäytymistä juttujen suhteen tietyllä foorumilla... vähän jäitä hattuun niin ei tarvitse sitten tulevaisuudessa katua. Piirit on pienet... sä tiedät. Ja koitahan malttaa rauhallisesti odottaa sitä foc:ci kurssia nimittäin tällä haavaa saattaa hetken kestää.

Henri Karlsson kirjoitti...

Joo, eiköhän minun osaltani ole sinne jutut kirjoiteltu. Välillä on vaan kiva huvikseen kokeilla kepillä jäätä..... :D Ja kiitosta vain, ehkäpä vielä törmätään tässä

Anonyymi kirjoitti...

Pääsikö muita kurssiltanne finskin kurssille? Ja onnittelut, jokaisen koulunpenkillä istuvan unelma.. :)