keskiviikko 17. syyskuuta 2008

17.9.2008 IFR/ATPL-teoriat

Instruments, IFR-taso saatu pois alta, vihdoin. Ihmeempiä ei ole tapahtunut, myös IFR-tason Performance on koetta vaille valmis paketti. Alkamattomia ATPL-aineita ei ole kuin 3 jäljellä eli pikkuhiljaa alkaa tuntua siltä, että nämä teoriat joskus loppuvat! Perjantaina alkaa ATPL-tason operational procedures, mikä sekin on pitkälti vanhan kertausta. Muutamat aineet ovat vain venyneet jo kohtuuttoman pitkiksi, kuten meteon koe, joka piti olla melkein pari kk sitten, mutta siihen on opettajalla hyvä syy. 

Finskin kirjettä odotellessa......

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Eli kuinka tuo rekry Finnairille oikein menee, jos kerta jo koulun aikana (ehka) varmistuu paikka periskurssille? Annetaanko jo pvm valmiiksi jolloin kurssi alkaisi? Kuinka monta yleensakaan voi saada paikan?

Kuullostaa aika mukavalta vaihtoehdolta mikali paikan saisi - suoraan ison yhtion koulittavaksi. Toivottavasti laittavat mieluisan kirjeen potsiin.

Henri Karlsson kirjoitti...

Vaatimuksissa oli kohta, jossa tuli olla valmis vuoteen 2010 mennessä niin eipä tässä mitään hätää ole, eli ilmeisesti aikanaan sen päivämäärän sitten kertoisivat jos tulisi valituksi kurssille.
Kuinka monta sitten loppujenlopuksi ottavat, on täysi mysteeri. Nyt ei voi kun toivoa parasta