torstai 22. marraskuuta 2007

22.11.2007 PPL/IFR

Vapaapäivää vietellään ja samalla pitäisi valmistautua huomiseen flight planningin ja lentotoiminnan kokeeseen. Lennonsuunnittelun koetta varten on onneksi hyvä nippu OFP:ta joiden kanssa voi suunnitella harjoitusreittejä itsekseen. Alkaa PPL-teoriat olla hyvinkin päätöksessään tämän viikon jälkeen, enää saatetaan loppuun radio navin tunnit ensi viikolla. Laitoksen PPL-koe häämöttää enää reilun parin viikon päässä, joten ei laiskistumaan ainakaan pääse missään vaiheessa.

Taas uusien puheiden mukaan lentokoulutus saatetaan aloittaa jo kuluvan vuoden puolella tai sitten heti seuraavan vuoden alusta. Olisi ihan miellyttävä yllätys jos odotetun 3kk sijaan siihen olisikin enää kuukausi. Meinaan sitä vartenhan tätä koulua käydään, että päästäisi puikkoihin joskus. Kamera saa laulaa kun päästään ilmaan. Videokuvakin on mahdollinen, ainakin temppu- ja syöksykierrelennoilta yritän sellaista materiaalia aikanaan saada.

1 kommentti:

Mikko kirjoitti...

Jahas, PPL:n Grande finale edessä. Mukava lueskella näitä "vähän" pidemmälle päässeiden blogeja myös. Itselläni on juuri MIKin järkkäämä PPL-kurssi meneillään, josta pidän myös blogia täällä. Onnea kokeeseen vaan!