maanantai 5. marraskuuta 2007

5.11.2007 PPL/IFR

Viikko alkoi aivan tuskaisella kokeella sääopista. Mukava vastata kysymyksiin, joissa vaadittavaa tietämystä ei ollut edes opetettu >:( vielä kaksi koetta tulossa tällä viikolla ja olo on kuin lukion koeviikolla: lyhyitä päiviä ja paljon kokeita. Onneksi pääsee pitkästä aikaa kotiin Rovaniemelle viikonlopuksi.

Tällä viikolla alkavat ensimmäiset IFR-teoriat Sähköopin ja lähes viimeiset PPL-teoriat Radio navigationin parissa. Viime perjantaiksi suunniteltu Principles of flightin koe peruuntui aivan viime hetkellä ja siirtyi keskiviikolle. Harmi että viesti peruuntumisesta ei tullut minulle asti, joten ajelin turhaan 200km.

3 kommenttia:

Olli kirjoitti...

Täytyy sanoa, että pirun upeaa blogia pidät! Olen viellä peruskoulussa, ja välillä tulee fiilis "Ei tätä koulua jaksa", ja alkaa tekemään hutiloiden työt. Mutta aina, kun tulee sellanen kohtaus, tulen lukemaan blogiasi, koska siitä saa fiiliksen "Jep. Lentäjä on mun ammatti" jolloin alkaa taas tsemppaamaan koulussa! :)
Hyvä Henri!

Henri Karlsson kirjoitti...

Mukava että kelpaa :)Muiden iloksi tätä nimenomaa kirjoitan.
Itselläni oli samanlaista lukiossa, mut vedät vaan täysillä loppuun asti koulun.

jusa kirjoitti...

Piti tuossa jo aikaisemmin sanoa noista peruutuksista, että niihin kannattaa tottua. Ja siihen, että viestit peruutuksista ei aina kulje ihan joka jampalle. Ja siihen, että ketään ei kiinnosta kuinka paljon turhaan ajoit tällä kertaa. Ja kun lennot alkaa niin sitten niitä peruutuksia vasta rupeaakin tulemaan.