torstai 6. syyskuuta 2007

18.9.2007 PPL

Tänään se sitten pitkän odotuksen jälkeen alkoi! 13 kurssilaista itseni lisäksi oli kerääntynyt Malmin lentokentän pääaulaan odottelemaan kurssin starttaamista. Klo 10 meidät kutsuttiin luokkaan, jossa saimme kahvia, mehua ja erinomaisia sämpylöitä. Jokaisella pöydällä oli myös sininen laatikko, jossa oli reilu 30kg kirjoja, kansioita ja muuta oppimateriaalia.
Henkilökunta esitteli itsensä, jonka jälkeen jokainen oppilas esitteli itsensä toisille.

Luokassa käytiin läpi mitä tuleman pitää, yleisiä käytäntöjä koulussa yms.
Tämän jälkeen teimme pienen tutustumiskierroksen käyden läpi mm. lekohallin, jonka jälkeen ensimmäinen päivä olikin jo pulkassa ja meidät päästettiin innolla odottelemaan seuraavaa päivää, jolloin varsinainen opiskelu alkaa täydellä teholla.
Tästä se lähtee :)


5 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Hei hieno meininki! Todella mielenkiitoista luettavaa. Täytyy ite varmaan lähtee kans opiskelemaan Patrialle.

The Observer in Poland kirjoitti...

Olisi mielenkiintoista kuulla lisää noista erinäisistä kokeista. Mitähän mahtaa tarkoittaa tuo, että kokeen rajoja nosteetaan jonkin tarkastajan takia?

Henri Karlsson kirjoitti...

Se tarkastaja on kuulemma hieman omituinen ja kyselee ihan ihme juttuja tarkastuslennoilla, niin sen takia

Eläkkeelle kirjoitti...

Blogia on oikein mielenkiintoista lukea, mutta lukeminen helpottuisi entisestään, jos uudet viestit tulisivat aina kokonaan uusina viesteinä eikä ainoastaan muokattuina vanhaan viestiin. Itse käytän blogien lukemiseen RSS-lukijaa, joka ei näytä ymmärtävän sitä, että kerran luettu viesti voi päivittyä ja tämän vuoksi blogin lukeminen on jäänyt satunnaiseksi.

Henri Karlsson kirjoitti...

Tarkoituksena on pitää tekstit yhden Otsakken alla, eli PPL-tekstit PPL-otsikon alla jne.