sunnuntai 30. syyskuuta 2007

28.9.2007 PPL

Ensi viikon maanantaina odottaa rakenteiden ja moottoriopin kokeet, joiden tunnit saatiin päätökseen eilen. Niihin on käyty läpi paljon asiaa ja itselläni helpottaa lukemista jo aikaisempi tieto polttomoottoreista.
Ilmailumääräysten kokeen raja on meidän kurssilla nostettu 75%:sta 90:een % johtuen jostakin tarkastuslentäjästä ilmailuhallinnossa. Myös basic navigationin koe odottelee lähitulevaisuudessa. Tiedossa on siis ankaraa pänttäämistä.
Malmin tornissakin kävimme eilen katselemassa maisemia ja esitimme kysymyksiä lennonjohtajille.
Bravoon tuli tehtyä hallissa myös koeistuminen. Nyt on keleistä kiinni päästäänkö ilmaan vielä tämän vuoden puolella. Jos ei, niin PPL-teorioiden perän lyödään IR-teoriat. Toivotaan parasta!


2 kommenttia:

Pusikkopilotti kirjoitti...

"Ilmailumääräysten kokeen raja on meidän kurssilla nostettu 75%:sta 90:een % johtuen jostakin tarkastuslentäjästä ilmailuhallinnossa."

Ehhehhei, luulenpa jopa tietäväni, että ihan Teidän oman itsenne turvaksi sekä kanssailmailijoidenne turvaksi. Ilmailuhallinnon kokeiden läpäisyraja on koulusta huolimatta 75%. Tosin luette/tentitte noi määräykset vielä vähintään toiseenkin (IR/ATPL) kertaan.

P.s. OPS M1-1 kannattaa todellakin osata!!!

Henri Karlsson kirjoitti...

Sitähän tässä lueskellaan ahkerasti hyvän arvosanan toivossa :)