lauantai 1. maaliskuuta 2008

1.3.2008 PPL-lennot

Tiistaina oli viimeiset lennot ennen VTL1:tä, joka piti lentää eilen, mutta taas lentäjän pahin vihollinen eli sää pisti kapuloita rattaisiin, joten toistaiseksi odotellaan taas kelejä. Olisi ollut hyvä saada kyseinen lento pois alta mahdollisimman nopeasti siten, että kaikki olisi vielä tuoressa muistissa. Nyt vain näyttää uhkaavasti siltä, että välissä tulee olemaan useamman päivän tauko, toivottavasti ensi viikolla sitten onnistaa.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos loistavasta blogista!
Olen erittäin kiinnostunut lentämisestä ja olen harkinnut Patriaa. Ongelma on että en ole ikinä viihtynyt kirjojen parissa. Kannattaako tällasen "luku opiskelua pelkäävän" lähteä tolle linjalle? Miten vaikeaksi kuvailisit opiskeluja tähän saakka?

Henri Karlsson kirjoitti...

Motivaatiota lukemiseen löytyy itseltäni melkoisesti ja täytyy todeta että tämä koulutus vaatii paljon työtä, lukemista ja opiskelua, muuten voi käydä aika hankalaksi. Asenteita voi muuttaa, mutta ennenkaikkea se on tietenkin sinusta itsestäsi kiinni ja mitä tulee tähän ammattiin niin olen ehdottomasti sillä kannalla että kannattaa vain ottaa itseään niskasta kiinni

Anonyymi kirjoitti...

Kiinnostavaa luettavaa, kiitos siitä!

Patrian sivuilla lukee;

"Opiskelu on kokopäiväistä ja kestää noin 18 kuukautta. Tämä edellyttää, että opiskelija ei ole samanaikaisesti töissä tai suorittamassa jotain muuta tutkintoa ainakaan täyspäiväisesti".

Pitääkö paikkansa?

Viekö opiskelu kaiken vapaa-ajan vai onko mahdollista tehdä työtä opiskeluiden ohessa?

Riku