maanantai 18. helmikuuta 2008

18.2.2008 PPL-lennot

Nyt on lentotoiminta saatu täysilä käyntiin ja on onnistuttu ottamaan muita jo kiinni hieman. Nyt tämä meiniki on sitä mitä sen kuuluukin olla kun on päästy itse asiaan. Menneellä viikolla lenneltiin käsittelylentoja ja harjoiteltiin hidaslentoa ja pakkolaskuja.
Myös malmin laskukierros on nyt tullu tutuksi kuin myös ylösvedot ja läpilaskut.

Mikäli sää sallii, tällä viikolla on edessä ensimmäinen yksinlento. Vielä vain pitäisi käydä sakkaamassa ja harjoitella maalinlaskuja ja lentää vielä hieman kierrosta.
Viime viikolla oli todella kova tuuli, joka hankaloitti vielä kokemattoman pilotin lentokäsialaa, mutta nyt tyynellä kelillä huomaa, että ei se nyt niin hankalaa olekaan :)

Huomenna lennetään aamusta lennot mieheen ja sitten lähdetään meidän kurssin kanssa Finnairin tekniikkaan katsomaan paikkoja ja huollossa olevaa B757:aa. Vierailusta tulee varmasti mielenkiintoinen.

4 kommenttia:

zizou9 kirjoitti...

Mukavaa, että olette päässeet ilmaan. Sellainen kysymys tuli mieleen, että kun teillä oli ilmeisesti aika tiiviiseen tahtiin kokeita ainakin tuossa hieman aikaisemmin. Niin kuinka suuri prosentti kokeista pääsi läpi? Pääsivätkö aina kaikki vai oliko aina yksi tai muutama joka ei läpi päässy?

Henri Karlsson kirjoitti...

Joo olihan noita, ihan hyvä että on taukoa. Läpäisy riippuu ihan aineesta, jostakin pääs kaikki läpi ihan yli hyvin tuloksin ja jostain taas yli puolet hylsytti. Ja kaikkea siltä väliltä :)

Itse en ole vielä yhtään hylsyä saanut, ja toivottavasti en saakaan

Fliar kirjoitti...

ehdittekö käymään jo kaikki mittariteoriat vai jäikö niitä jäljellekin?
ei ottanut oikein selvää kun sen verta harvassa kirjoitukset täällä
voisit vapauttaa kommentoinnin niin ehkä tulisi enemmän palautetta ja kyselyjä asioista ja päivittääkin voisi useammin kun on tämä mielenkiintosta lukea

Henri Karlsson kirjoitti...

Noniin, otetaan palaute huomioon :)
Eli yritän nyt kirjoitella useammin, ja kunhan opin hieman enemmän käyttämään tätä bloggeria niin sit parentelen vielä, tää on vieläkin vaiheessa