maanantai 17. joulukuuta 2007

17.12.2007 IFR

Tänään tuli aamupostissa laitoksen PPL-kokeen tulokset ja läpihän tuo meni ja ihan hyvin arvoin :) Sähkö-oppi jatkuu ja päättyy torstaina pidettävään kokeeseen. DC ja AC puoli on käyty kokonaisuudessaan läpi ja nyt pitäisi vain ahkerasti lukea kokeeseen. Radio navin kurssilla aloitetaan tutkimaan area navigationin (RNAV) salaisuuksia seuraavaksi. Edellämainittu ja gen nav saadaan päätökseen sitten ensi vuoden puolella, toivottavasti pysyvät asiat muistissa.

Joululoma alkaa torstaina, ja onhan tuo kyllä jo toivottu ja ansaittu. Itselläni lennot alkavat tammikuussa, mutta sittenpä on aikaa lennellä vaikka kuinka kauan.

3 kommenttia:

The Observer in Poland kirjoitti...

Millaisia nuo kokeet ovat noin yleensä? Rasti ruutuun ja kaikki oikein? Kuinka laajoja koealueet ovat?

Henri Karlsson kirjoitti...

Soi kun en ole vastannut, ei ole tuota nettiä ollut käytössä yli kuukauteen. Kokeet ovat monivalinta kokkeita, eli kysymyksiä joissa kussakin 4 vaihtoehtoa ja 1 oikein.

Koealueen laajuus riippuu kokeen aiheen tuntimäärästä, mitä enemmän tunteja kurssissa, sen enemmän asiaa ja laajempi alue

Anonyymi kirjoitti...

Terve ! Olen itse aloittamassa opiskelun todennäköisesti ATP26-kurssilla huhtikuun alussa. Olisi kiva kuulla mitä olet tykännyt koulusta, ilmapiiristä yms. yleisistä asioista. Toki muidenkin Patrialaisten kommentit on tervetulleita jos tätä satutte lukemaan. Mailailethan jos kerkiät :)

osoitteeni: ponss3(at)hotmail.com

Tsemppiä opiskeluun !

T, Aleksi